Jove Orquestra

Història

La Jove Orquestra de la Unió Musical de Paiporta és fruit d’uns anys de constància i esforç , començada pel Mestre de violí Jordi Albelda Juan i Eva Santamargarita. Amb ells va confiar la directiva de la Unió Musical en l’any 2004 per a iniciar l’aprenentge del violí, on s’impartien classes individuals i de grup per a xiquets i xiquetes de 5 a 10 anys i va surgir un gran nombre d’alumnes des del primer moment, amb l’ensenyament del mètode Suzuki.

En l’any 2008 es fa càrrec dels alumnes Oxana Smacilo, mestra de violí i viola, naix a Ucrania i cursa estudis al Conservatori de Música de Ternopil (Ucrania).

La seva arribada a la Unió va supossar una continuitat en el aprenentatge de l’instrument i fruit d’aquest treball ha estat el haber format una colla d’alumnes que van adquirint un bon nivell de tècnica i interpretació.

L’Orquestra Jove comta amb un variat repertori sota la direcció de Oxana Smacilo, actualmente ha realitzat distints concerts a Paiporta i intercanvis amb l’Orquestra Jove d’Albal.

Components

Violins

Irene Mora i Zárate, Clara Ying Senis i Sayas, Marta Sofia Cajal i Martínez, Viktoria Pavliv, Ivan Jiménez i Mico, Amanda Durán i López, Javier Romero i Navas, Jordi Primo i Galdón, Coral García i Martínez, Maria Monteverde i Garrido, Álvaro Recuero i Romero, Eva Rosa i Martínez, Hermila García i Vivó, Blanca Martínez i Perez-Bermúdez, Marta Dorce i Martínez, Martina Ferrandis i Ajenjo, Noa Catalán i Donet i Sofia Romero i Navas

Violes

Berta Sancho i López

Violoncels

José Carlos Martínez i Raigal, Carmen Rizzuti, Alicia Valero i Sanchis, Aurelia Simón i Navarro i Samuel Costilla i Ledesma

Directora

Oxana Smacilo